الجمعة، 9 نوفمبر 2012

المكرونه بالتونه


المكونات

كيس مكرونه اقلام 500 جرام

علبه تونه قطعه واحده

1/2 كوب من المايونيز

2 فلفل رومى و2 طماطم مقطعين مكعبات صغيره

معلقه من الزعتر ملح وفلفل اسود وشطه حمرا

مكعب زبده او معلقه سمن او زيت

معلقه ثوم مفروم


طريقة التحضير

نسلق المكرونه مع اضافه معلقه من الزيت والملح الى ماء السلق ثم نصفيها
فى طاسه على النار نضع معلقه الزبده ونضيف اليها الثوم المفروم ثم مكعبات الفلفل الرومى ويدبل ثم نضيف الملح والشطه والفلفل الاسود والزعتر بعدها نضع اليها نص كميه الطماطم المكعبات ثم المايونيز وعلبه التونه اول ماتبدى الخلطه تغلى نضيف اليها المكرونه المسلوقه ونحركها وعند الغرف نزينها بباقى مكعبات الطماطم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق